fredag 8 maj 2009

I går va ja riktig duktig, klarade meg hela dan utan internett! Datorn va inte en påslagen en enda gång under hela dan. Nu tycker ja att det va bra gjort! Och nej, ja sov inte hela dan häller.
Men ja höll på med mina skinn som ja ska avhåra, dom har legat under snön sen vinter slakten men inte släpper dom håret ändå. Så nu ligger dom i påsar på verandan. Det här med avhårning tycker ja e världens tråkigaste jobb.. I fjol fick ja ju kämpa med skinnen när dom aldrig slapp håret, satt ute i snålblåsten å drog håret av. Kallt och jäkligt va det. Så ja korsar allt som kan korsas för att håret släpper denna gången.
Inte va ju det ända ja gjorde i går inte, sydde ett fodral till Jon's bryne som han kan hänga i bältet. Han har frågat för länge sen om ja inte syr en åt han, och det har aldrig blivit. men i går så blev det :) Hade ja haft min telefon så hade ja fotat.
Det är inte klokt hur mycket tid det går åt å sy en sådan lite sak som det fodralet. Tur han blev glad och nöjd då.

Sen har ja ju också sytt på den stora väskan, men rund botten. Nu måsta ja bara smöra halsen och sen sy en på. Då är den klar!:) så fort ja kommer till Kiruna kan ja sy klart den.
Fick också en beställning på en liten vanlig väska. fick gå å handla fliselin och lite foder idag så att ja kan börja sy.
Nu har karn också farit på jobb, så har all tid i världen å börja.



När ja blir stor ock rik, då ska ja bli slöjdare på hel tid :)

har insett att jag måste då redan vara rik när ja börjar som slöjdare, för mina vanor är lite väl dyra utan fast lön.

Inga kommentarer: